Viv & Ingrid in bedrijf

Voorafgaand aan de training hebben wij een intake gesprek, we luisteren graag naar uw specifieke wensen en sluiten met ons programma aan bij de doelstellingen van jou als opdrachtgever; 

Vervolgens gaan de ‘Viv & Ingrid & Marieke’ met  je personeel aan de slag. We beginnen met scènes uit de interactieve voorstelling ‘AF….’ zo maken we  kennis met het bedrijf en medewerkers, binnen 10 minuten  zingt en zaagt iedereen met ons mee.

Daarna wordt de voorstelling voortgezet door de ervaren coach Marieke Halenbeek, zij zal  inhoudelijk ingaan op wat er speelt binnen het team. Er zal tijdens de training  veel worden geschakeld tussen vermaak, bewustzijn, vragen, tekstueel inhoudelijke liedjes, verbinding , informatie en muziek. Een combinatie die volgens ons zeer goed werkt.

 

 

Marieke aan het woord:

Ik vind het al 20 jaar een grote uitdaging om ‘echt’ met mensen te werken, vooral in hun werkomgeving.
Wij weten hopelijk allemaal hoe het is als je in een soort Flow zit. Met jezelf, in samenwerking met een ander of je team. Het klopt gewoon (even)!
Helaas kennen we ook de andere kant. Last hebben van jezelf, je collega’s, leidinggevende, je team.
Ik hou er van zaken aan te gaan, te onderzoeken en op te pakken. Met als uitgangspunt om continue te willen verbeteren!
Door te kijken waar mogelijkheden en krachten liggen in het team. Maar uiteraard ook belastende onderstromen boven tafel te krijgen.
Dit alles zonder een oordeel over jezelf of de ander. Wel door te onderzoeken wat je (blijkbaar) doet, hoe dat werkt en hoe je kijkt naar een ander. Te kijken naar mogelijkheden. Immers, als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!
Een traject over over bewustwording van gedachtes,  gedrag, communicatie en inzichten hoe mensen met elkaar samen leven en werken.
Werken met de ‘mama’s’ maakt dat het kijken naar jezelf en de ander makkelijker en luchtiger gaat! Hoe mooi is dat!  We zijn immers al te vaak streng genoeg. Voor onszelf en voor een ander.