Onze single is AF.....

 Onze Single is AF!   Beluister 'm hier Viv & Ingrid - Het Is Wat Het Is (lnk.to)  

 

Onze voorstelling komt met al die lock downs nooit AF!

Is iets ooit echt af? Is iemand ooit echt af?
Bouw je niet steen voor steen, stap voor stap aan je huis, je leven en jezelf?
Viv & Ingrid bouwen hun eigen toevluchtsoord, compleet met poort, een hoekje voor de piano,  gitaar en ruimte voor zichzelf.
Ze bouwen aan een voorstelling met liedjes, gesprekken en andere materialen.
Komt dit ooit af? Wie doet wat, waar komt wat en wanneer stopt het?
Wie zegt als eerste: AF!
 
AF!  is een voorstelling van 1 uur en een kwartier vol met herkenbaarheid en hilariteit. Je voelt je betrokken, meegezogen in hun bouwkunst, obstakels en chaos. Twee creatieve mama’s die proberen overzicht te houden en iets af willen maken. Dat valt niet mee met een hoofd vol gruis en soms zelfs puinhoop….
 
                                                    

 

Vivian Wesselingh en Ingrid Mank zijn middelbare schoolvriendinnen en afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Vivian stond jaren op het podium in binnen– en buitenland met o.a. Carlo D’Wys & the voices of soul (o.a. North Sea Jazz), discoglitter & glamourband Groove the Princess en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten tijdens optredens in het Gelredome. Ingrid heeft haar sporen verdiend in België en gewerkt met o.a.  Zap Mama, Clouseau, Natalia, Will Tura, Stan van Samang, schreef als singer- songwriter  voor deze en vele andere artiesten. Maar liefs drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan!  Ingrid is actief als zangcoach voor The Voice van Vlaanderen.